Komen Abu Aqif: Video ini bukan Abu Aqif Studio yang hasilkan tapi dikaitkan dengan Abu Aqif Studio. Mungkin ada beberapa part yang tidak sesuai dan tidak patut dimasukkan di dalam video ini namun Abu Aqif Studio faham dan bersetuju dengan maksud objektif video ini.

Semasa jadi Mufti fatwa lain. Semasa ada jawatan fatwa lain. Selepas ditarik jawatan darinya fatwanya lain pula. Fatwanya asyik berubah-ubah. Masyarakat menjadi keliru. Adakah masyarakat akan sentiasa menukar cara pemikiran mengikut fatwa ikut suka beliau? Adakah agama sentiasa berubah? Bukankah Islam ini sudah lengkap? Apa pula pandangan anda..??Kepada sesiapa yang ingin mendapat update sekaligus ingin share update terbaru dari blog Abu Aqif Studio terus ke wall masing², boleh klik di sini: http://www.networkedblogs.com/blog/abu-aqif-studio

- Klik "Syndication" di sebelah kiri
- Klik "Grant Permissions"
- Klik "Add Facebook Target" dan klik "Add"

* selepas proses ini, setiap update video terbaru akan terus share di wall anda secara automatic. InsyaAllah.

Anda bebas untuk share dan download. Tidak perlu keizinan untuk mengambil video dari Channel Abu Aqif Studio. Namun video yang diambil dari Abu Aqif Studio mohon diberi sedikit kredit dengan link-kan semula kepada video yang asal. Jazakallahukhair.. Semoga bermanfaat..
 
Abu Aqif Studio © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger

Top