Komen Abu Aqif: Jom reramai ke sana ^__^

Imam Besar Masjidil Haram Akan Membaca Khutbah, Imam Solat Jumaat Di PWTC Esok

KUALA LUMPUR, 5 Dis – Imam Besar Masjidil Haram, Dr Abdulrahman Abdul Aziz Assudes akan membaca khutbah serta mengimamkan solat Jumaat di PWTC esok.

Dijangka hampir 5000 jemaah yang terdiri daripada perwakilan, pemerhati UMNO termasuk orang ramai akan bersama menunaikan solat Jumaat.Turut serta dalam solat Jumaat itu nanti adalah Presiden UMNO, Datuk Seri Najib Tun Razak bersama kepimpinan tingggi parti.

Dr Abdulrahman Abdul Aziz Assudes dan deligasinya dalam rangka kunjungan hormat ke negara ini yang secara kebetulan semasa berlangsungnya Perhimpunan Agung UMNO.

Ini merupakan satu sejarah di mana Imam Besar Masjidil Haram akan membaca khutbah serta mengimamkan solat Jumaat ketika Perhimpunan Agung UMNO berlangsung. - MediaUMNOKepada sesiapa yang ingin mendapat update sekaligus ingin share update terbaru dari blog Abu Aqif Studio ke wall masing², boleh klik di sini:

- Klik "Syndication" di sebelah kiri
- Klik "Grant Permissions"
- Klik "Add Facebook Target" dan klik "Add"

* selepas proses ini, setiap update video terbaru akan terus share di wall anda secara automatic. InsyaAllah.

Anda bebas untuk share dan download. Tidak perlu keizinan untuk mengambil video dari Channel Abu Aqif Studio. Namun video yang diambil dari Abu Aqif Studio mohon diberi sedikit kredit dengan link-kan semula kepada video yang asal. Jazakallahukhair.. Semoga bermanfaat..
 
Abu Aqif Studio © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger

Top