Komen Abu Aqif: Dato' Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi, Naib Presiden dan merangkap Menteri Dalam Negeri pun angkat Imam Masjidil Haram. Tapi ada ustaz yang extreme kata Imam Masjidil Haram ni KAFIR. Solat belakang Imam Masjidil Haram TAK SAH. Dan macam² tuduhan yang tak masuk akal. Takkan semua yang solat belakang Imam tak sah? Musim haji berapa punya ramai yang solat belakang Imam ni. Semua tak sah? Gila lah!

Tiada bukti, tiada hujah, tiada perbincangan ilmiah terus jatuh macam² hukum. Lepas tu cuba meracuni fikiran rakyat. Kita pasti orang yang mengkaji tidak akan termakan dengan tuduhan sebegini.

Tapi kita juga kasihan mereka yang percaya tanpa usul periksa. Dulu mungkin kita boleh percaya. Tapi sekarang zaman sudah maju. Info dihujung jari. Kita boleh periksa mana yang betul dan mana yang tidak. InysaAllah.Dato' Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi: Naib Presiden UMNO merangkap Menteri Dalam Negeri

1. #PAU2013 @Zahid_Hamidi KDN Tolak Pendaftaran Syiah Malaysia
2. #PAU2013 @Zahid_Hamidi KDN Akan Disita & Rampas Syarikat Syiah
3. #PAU2013 @Zahid_Hamidi KDN Jakim Tubuh Suruhanjaya Tangani Ajaran Sesat
4. #PAU2013 @Zahid_Hamidi Imam Masjidil Haram Sokong Takrif Islam Ahli Sunnah Dalam Perlembagaan
5. #PAU2013 @Zahid_Hamidi Tiada Tempat Untuk Syiah Dalam UMNO
6. #PAU2013 @Zahid_Hamidi Mengesahkan Pemimpin Ke-2 PAS Syiah
7. #PAU2013 @Zahid_Hamidi KDN Menaik Taraf Lembaga Penapisan Al-Quran & Hadith
8. #PAU2013 @Zahid_Hamidi Ucap Terima Kasih Kepada Cyber Troopers UMNOKepada sesiapa yang ingin mendapat update sekaligus ingin share update terbaru dari blog Abu Aqif Studio ke wall masing², boleh klik di sini:

- Klik "Syndication" di sebelah kiri
- Klik "Grant Permissions"
- Klik "Add Facebook Target" dan klik "Add"

* selepas proses ini, setiap update video terbaru akan terus share di wall anda secara automatic. InsyaAllah.

Anda bebas untuk share dan download. Tidak perlu keizinan untuk mengambil video dari Channel Abu Aqif Studio. Namun video yang diambil dari Abu Aqif Studio mohon diberi sedikit kredit dengan link-kan semula kepada video yang asal. Jazakallahukhair.. Semoga bermanfaat..
 
Abu Aqif Studio © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger

Top