Komen Abu Aqif: Daripada tegur tak tentu hala, baiklah bantu pemimpin kita mana yang patut. Komplen saja kerja tak siap. Saya tengok cadangan UFB banyak juga pemimpion terima. Nak terima semua tak bolehlah. Ramai lagi wakil lain pun ada cadangan dan usul sendiri. Kalau cadangan dan usul tu baik, apa salahnya bentang pada pemimpin.

Kalau cadangan atau usul tak diterima sekarang mungkin diterima akan datang. Bawak² la bersabar. Mari bantu pemimpin kita. Ikut sunnah takkan rugi. Pasti ada manfaat. InsyaAllah..Ucapan Pergulungan Dato' Seri Najib Tun Abdul Razak: Presiden UMNO merangkap Perdana Menteri Malaysia

1. #PAU2013 @NajibRazak Imam Masjidil Haram Sokong Takrif Islam Ahli Sunnah Dalam Perlembagaan
2. #PAU2013 @NajibRazak Nasihat Jentera UMNO Mengimarahkan Masjid & Surau
3. #PAU2013 @NajibRazak Pelawa Ilmuan & Agamawan Membantu KerajaanKepada sesiapa yang ingin mendapat update sekaligus ingin share update terbaru dari blog Abu Aqif Studio ke wall masing², boleh klik di sini:

- Klik "Syndication" di sebelah kiri
- Klik "Grant Permissions"
- Klik "Add Facebook Target" dan klik "Add"

* selepas proses ini, setiap update video terbaru akan terus share di wall anda secara automatic. InsyaAllah.

Anda bebas untuk share dan download. Tidak perlu keizinan untuk mengambil video dari Channel Abu Aqif Studio. Namun video yang diambil dari Abu Aqif Studio mohon diberi sedikit kredit dengan link-kan semula kepada video yang asal. Jazakallahukhair.. Semoga bermanfaat..
 
Abu Aqif Studio © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger

Top