Komen Abu Aqif: Setelah didesak akhirnya Dr Maza telah mengeluarkan kenyataannya di facebook. Walaupun Dr Maza amat berat menyebut nama Anwar Ibrahim namun umum mengetahui bahawa beliaulah yang dimaksudkan oleh Dr Maza. Saya sertakan di sini keratan kenyataan Dr Maza yang fokus kepada isu Anwar Ibrahim. Lihat posting sebelum ini di sini.Jadi, dengan pengesahan dari Dr Maza tersebut, sudah jelas di sini bahawa Anwar Ibrahim telah melakukan kesalahan mengubah hadith. Beliau perlu bertaubat dan menarik semula kata²nya secara terbuka kerana jika tidak, keislamannya akan diragui dan dipersoalkan.

Walaupun lambat dan tidak seperti responnya kepada kesalahan kecil kerajaan, kami tetap berterima kasih kepada Dr Maza dengan pengesahan dari beliau.

Dr Maza telah meminta Anwar Ibrahim menarik semula kata-katanya namun timbul satu persoalan. Adakah Anwar Ibrahim akan menarik semula kata-katanya?

Sebelum ini Dr Maza juga sudah menggesa Anwar Ibrahim melakukan sumpah mubahalah namun Anwar Ibrahim sedikit pun tidak memandang kepada gesaan Dr Maza tersbut. Anwar Ibrahim tetap tidak bersumpah walaupun mahkamah telah memutuskan kesalah liwat tersebut memihak kepada beliau.

Jadi sekali lagi, adakah Datuk Seri Anwar Ibrahim akan menarik semula kata-katanya mengubah hadith secara terbuka?

Karpal Singh Maut Dalam Kemalangan Jalanraya

@realDrMAZA Ucap 'Tahniah' Di Atas Kematian @KarpalSinghDAP

@realDrMAZA Silap 'Tahniah'. Yang Sebenarnya 'Takziah' Kepada Keluarga Karpal Singh

Haram Tunduk Hormat Kepada Jenazah @KarpalSinghDAP

Hadith Palsu: @anwaribrahim Sedang Menempah Neraka

@realDrMAZA Balun @anwaribrahim Ubah Hadith

Membedah Kaedah Penulisan Hipokrit @realDrMAZA @anwaribrahimKepada sesiapa yang ingin mendapat update sekaligus ingin share update terbaru dari blog Abu Aqif Studio ke wall masing², boleh klik di sini:

- Klik "Syndication" di sebelah kiri
- Klik "Grant Permissions"
- Klik "Add Facebook Target" dan klik "Add"

* selepas proses ini, setiap update video terbaru akan terus share di wall anda secara automatic. InsyaAllah.

Anda bebas untuk share dan download. Tidak perlu keizinan untuk mengambil video dari Channel Abu Aqif Studio. Namun video yang diambil dari Abu Aqif Studio mohon diberi sedikit kredit dengan link-kan semula kepada video yang asal. Jazakallahukhair.. Semoga bermanfaat..


3 comments:

 
Abu Aqif Studio © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger

Top