Komen Abu Aqif: Orang yang baling molotov cocktail tu macam rileks je.. Tak kelam kabut pun dia. Dan bila lepas baling tu terus orang dalam rumah keluar. Macam tepat pulak timing dia kan?

Ni berlakon ke? Sudah dirancang ke? Bukan apa.. tanya je.. Tak tuduh pun.. ^__^

Ironi Bila @cmlimguaneng Cabar @KBAB5 Merayu @PDRMsia BIla Rumah Dibaling Molotov Cocktail - @ustazfathulbari

@cmlimguaneng Molotov Cocktail Attack. Mcm Diupah Je. Betul ke? Tanye je...













Kepada sesiapa yang ingin mendapat update sekaligus ingin share update terbaru dari blog Abu Aqif Studio ke wall masing², boleh klik di sini:

- Klik "Syndication" di sebelah kiri
- Klik "Grant Permissions"
- Klik "Add Facebook Target" dan klik "Add"

* selepas proses ini, setiap update video terbaru akan terus share di wall anda secara automatic. InsyaAllah.

Anda bebas untuk share dan download. Tidak perlu keizinan untuk mengambil video dari Channel Abu Aqif Studio. Namun video yang diambil dari Abu Aqif Studio mohon diberi sedikit kredit dengan link-kan semula kepada video yang asal. Jazakallahukhair.. Semoga bermanfaat..

2 comments:

 
Abu Aqif Studio © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger

Top