Komen Abu Aqif: Lim Guan Eng cabar Polis macam samseng. Konon pertahan PPS. Nak jadi hero kepada ahli PPS yang kononnya 9000 orang. Tapi satu botol molotov cocktail pun tak boleh nak handle.

Saya terima khabar dari sahabat di Penang yang PPS memang sudah naik kepala dan belagak seperti samseng. Perkataan yang mereka gunakan untuk menceritakan perihal PPS ini adalah "Kamjat". Saya pun tak tahu apa maksudnya. Harap-harap ianya bukan makian. Jika perkataan ini adalah makian sila maklumkan kepada saya dan saya akan delete serta merta.

Jadi, nasihat saya untuk Lim Guan Eng dan ahli PPS yang kononya seramai 9000 orang tu, anda semua boleh beratur di sekeliling rumah LGE. Saya pasti dengan cara ini pasti tiada lagi molotov cocktail yang sampai di halaman rumah anda. Itupun jika bukan anda yang mengupah si pembaling molotov cocktail tu. Betul ke diupah? Tak tuduh. Tanye je..



Video Penuh - 04.09.2014 - UFB - Minggu Haluan Siswa UPM
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/04092014-ustazfathulbari-minggu-haluan.html

Segmen Terpilih:

UFB - Amanah Dalam Terima & Sebar Maklumat
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-amanah-dalam-terima.html

UFB - Kitab Belajar Tafsir
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ufb-kitab-belajar-tafsir.html

UFB - Istidraj Bagi Pendakwah
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ufb-istidraj-bagi-pendakwah.html

UFB - Polemik Hudud di Malaysia
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ufb-polemik-hudud-di-malaysia.html

UFB - Hadith Belajar Hingga Ke Negeri China Adalah Palsu
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-hadith-belajar-hingga.html

UFB - Benarkah Itu Janggut Nabi?
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-benarkah-itu-janggut.html

UFB - Polemik Palestin
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-polemik-palestin.html

UFB - Muhammad Abdul Wahab Bapa Kemerdekaan Arab Saudi
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-muhammad-abdul-wahab.html

UFB - Ulas Isu KJ Masuk Gereja
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-ulas-isu-khairykj-masuk.html

UFB - Jihad ISIS Bukan Dari Islam
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-jihad-isis-bukan-dari.html

UFB - Fitnah Syiah Jihad Nikah di Syria
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-fitnah-syiah-jihad.html

UFB - Fatwa Halal Skodeng Perempuan Alasan Mahu Berkahwin
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-fatwa-halal-skodeng.html

UFB - Cabar PDRM: Lim Guan Eng Tidak Matang
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-cabar-pdrmsia.html

UFB - Menjawab Fitnah Arab Saudi Bongkar Makam Nabi
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-menjawab-fitnah-arab.html

UFB - Isu MB Selangor: PR Wajib Taat Sultan Selangor
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-isu-mb-selangor-pr.html


Kepada sesiapa yang ingin mendapat update sekaligus ingin share update terbaru dari blog Abu Aqif Studio ke wall masing², boleh klik di sini:

- Klik "Syndication" di sebelah kiri
- Klik "Grant Permissions"
- Klik "Add Facebook Target" dan klik "Add"

* selepas proses ini, setiap update video terbaru akan terus share di wall anda secara automatic. InsyaAllah.

Anda bebas untuk share dan download. Tidak perlu keizinan untuk mengambil video dari Channel Abu Aqif Studio. Namun video yang diambil dari Abu Aqif Studio mohon diberi sedikit kredit dengan link-kan semula kepada video yang asal. Jazakallahukhair.. Semoga bermanfaat..

2 comments:

 
Abu Aqif Studio © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger

Top