Komen Abu Aqif: Dulu masa kita bangkitkan wajib taat kepada pemerintah depa kata depa hanya taat pada sultan dan raja. Setakat menteri dan perdana menteri mereka tak mau taat.

Tapi sekarang bila Sultan tak mau mereka jadi MB mereka tak mau taat pula. Kena buat-buat faham la. Orang dah tak mau.. Takkan buat² tak malu kot. Malu la kat orang.

Dulu Umno pun pernah jadi. Tapi takda la macam ni punya huru hara.


Video Penuh - 04.09.2014 - UFB - Minggu Haluan Siswa UPM
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/04092014-ustazfathulbari-minggu-haluan.html

Segmen Terpilih:

UFB - Amanah Dalam Terima & Sebar Maklumat
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-amanah-dalam-terima.html

UFB - Kitab Belajar Tafsir
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ufb-kitab-belajar-tafsir.html

UFB - Istidraj Bagi Pendakwah
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ufb-istidraj-bagi-pendakwah.html

UFB - Polemik Hudud di Malaysia
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ufb-polemik-hudud-di-malaysia.html

UFB - Hadith Belajar Hingga Ke Negeri China Adalah Palsu
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-hadith-belajar-hingga.html

UFB - Benarkah Itu Janggut Nabi?
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-benarkah-itu-janggut.html

UFB - Polemik Palestin
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-polemik-palestin.html

UFB - Muhammad Abdul Wahab Bapa Kemerdekaan Arab Saudi
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-muhammad-abdul-wahab.html

UFB - Ulas Isu KJ Masuk Gereja
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-ulas-isu-khairykj-masuk.html

UFB - Jihad ISIS Bukan Dari Islam
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-jihad-isis-bukan-dari.html

UFB - Fitnah Syiah Jihad Nikah di Syria
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-fitnah-syiah-jihad.html

UFB - Fatwa Halal Skodeng Perempuan Alasan Mahu Berkahwin
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-fatwa-halal-skodeng.html

UFB - Cabar PDRM: Lim Guan Eng Tidak Matang
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-cabar-pdrmsia.html

UFB - Menjawab Fitnah Arab Saudi Bongkar Makam Nabi
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-menjawab-fitnah-arab.html

UFB - Isu MB Selangor: PR Wajib Taat Sultan Selangor
http://www.abuaqifstudio.com/2014/09/ustazfathulbari-isu-mb-selangor-pr.html


Kepada sesiapa yang ingin mendapat update sekaligus ingin share update terbaru dari blog Abu Aqif Studio ke wall masing², boleh klik di sini:

- Klik "Syndication" di sebelah kiri
- Klik "Grant Permissions"
- Klik "Add Facebook Target" dan klik "Add"

* selepas proses ini, setiap update video terbaru akan terus share di wall anda secara automatic. InsyaAllah.

Anda bebas untuk share dan download. Tidak perlu keizinan untuk mengambil video dari Channel Abu Aqif Studio. Namun video yang diambil dari Abu Aqif Studio mohon diberi sedikit kredit dengan link-kan semula kepada video yang asal. Jazakallahukhair.. Semoga bermanfaat..

2 comments:

 
Abu Aqif Studio © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger

Top